12 Şubat 2012 Pazar

Herşeyden biraz..

Aslında bir süredir blog açmak istiyordum ama ne yazacağımı bilemediğim için sürekli erteledim. Sonunda bugün açabildim. Herşeyden biraz paylaşmaya karar verdim. Uzakta olan ailemde beni bu sayede takip edebilir. Neler yapmışım, neler pişirmişim.. tabi merak edene.. bugün blogu açabildim ya sonunda daha sonra yazılarımı sizinle paylaşırım. Hem bu sayede türkçemide geliştirmeme yardımcı olur..

5 yorum:

  1. Canim cok sevindim blog acmana biz seni cok ozluyor ve merak ediyoruz bu sayede senden haberdar oluruz. Kocaman opuyorum seni vw blogun hayirli olsun diyorum.

    YanıtlaSil
  2. Owww super super super bi fikir!!! Cok iyi yapmissin Sevgiliiii. Walla cok ozluyoruz yerin cok belli.. Gecen persembe dogum gunundu ve ben seni arayamadim, Sura okadar hastaydiki aklimda oldugu halde bi msj atmayi bile unuttum.. Cok cok uzugunum, ilk firsatta arayacam seni!! Kocaman öpüldünüz Aliye slm

    YanıtlaSil
  3. Sadece senin Turkcen degil, bende Turkce mi gelistirmis olurum :p hahaha, cunku bazen kurmak istedigim cumleler icin bile dusunmek zorunda kaliyorum. Ve arada Hollandaca da yazmak geliyor hehe :$ Resimlerde indirebiliyormusun Blog'una? Eger mumkunse harika olur. :D ama keske sende Facebook acsaydin ayooool. Hic olmassa sende digerlerini takip ederdin.. Haydi iyi geceler. Allah rahatlik versin. Ali enisteye de selam soyle. Kocaman optumss. Allah'a emanet olun.

    YanıtlaSil
  4. Bencede cok super bir fikir! Sen istedigin kadar yaz ben takip ederim, detektif gibi haha! Aynen, seninle beraber bizimde(Elif ve ben) Turkcemiz gelistirilmeli.. Haydi hep beraberrr:P Kocacina slm optum sizi!

    YanıtlaSil
  5. Hepinizin hoşuna gittiğine sevindim, sizde katılsanıza..? Hepinizi kocaman öpüyorum!

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...